Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:


€ 6,75 voor bestellingen tot 10 kg. (binnen Nederland)
verzendkosten zijn incl. BTW

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bezorging meubels: op aanvraag.

Bestellingen zelf afhalen:

Het is mogelijk om zelf uw bestelling af te halen in Naaldwijk. Zodra uw bestelling voor u klaar staat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor het maken van een afspraak. De bestelling dient van te voren met iDEAL of d.m.v bankoverschrijving te worden betaald.